Amalienborg/Nordisk Film

Storstrøms Kreds

Arrangementer

BESØG PÅ AMALIENBORG OG NORDISK FILM.

Dette arrangement er TIRSDAG DEN 26. MARTS 2019.
Annonceres i FINANS der udkommer den 18. januar 2019, der kan tilmeldes fra denne dato.
Pris kr. 250,00 for medlemmer og kr. 400,00 for ledsagere (ægtefælle/samboende).
Betaling og tilmelding senest 14 dage før arrangementet.
Der er formiddagskaffe på Tune Kursuscenter på vej til Amalienborg.
Der bliver frokost på Restaurant Klubben på vej til Nordisk Film.
Der bliver også sørget  for eftermiddagskaffe.
Der er øl, vand, slik og frugt med i bussen.

Besøg særudstillingen Eventyrdronningen.

2019 ST Eventyrdronningen.jpg

På grund af trapper er det desværre ikke muligt for kørestolsbrugere at deltage i omvisningen.

På Amalienborgmuseetkan man  opleve en særudstilling med H.M. Dronningens kostumer og scenografier. Det er Dronningen selv, der har været med til at udvælge de forskellige værker fra sit kunstneriske virke, og det  præsenteres de i Christian VIII’s Palæ i udstillingen ”Eventyrdronningen”. 

Figurer fra eventyrfortællinger som Tommelise, Fyrtøjet og Nøddeknækkeren og scenografier til opsætninger på Det Kongelige Teater og Pantomimeteatret bliver snart vist frem på Amalienborgmuseet i udstillingen ”Eventyrdronningen”. Udstillingen består af en række kostumer og scenografier, som Dronningen gennem tiden har skabt.

Det gennemgående tema for udstillingen er eventyrets verden, og besøgende vil på udstillingen blandt andet få et indblik i flere visuelle kilder, der gennem tiden har inspireret Dronningen. Derudover er Hendes Majestæts arbejdsbord og atelier blevet genskabt, så udstillingens besøgende kan få et nærmere indblik i Dronningens kunstneriske virke.

Det er Dronningen selv, der sammen med Kongehusets kurator, Elisabeth von Buchwald, og designer Shane Brox har sammensat udstillingen. I 2016 stod de også bag udstillingen ”Fra Kongehusets gemmer”, hvor porcelæn, sølvtøj, kunst og møbler fra de sidste 300 år blev udstillet.

Efter frokosten er der rundvisning på Nordisk Film,.

2019 ST Nordisk film.jpg

Hvor meget ved du om den danske filmhistorie?

Dansk Filmskat Rundvisning kredser lige netop omkring dét spørgsmål. Vi garanterer for 75 minutters underholdning fyldt med fantastiske fortællinger om farverige filmproduktioner og finurlige filmtricks, fortalt af vores levende og engagerede rundvisere.

Kom med bagom kulisserne, når Nordisk Film åbner portene til verdens ældste fungerende filmselskab, og gå på opdagelse bag de lukkede scenedøre, i en filmby der rummer alt fra dristige jungleeventyr, royale rygeskure og morsomme mordgåder.

Besøg vores gamle scener der har huset nogle af Danmarks mest populære tv-shows op gennem tiden, og oplev vores nye udstilling, der med sikkerhed vil betage og forbløffe fans af de danske filmperler.

Så giv din familie, venner, kollegaer eller skoleklasse én på opleveren, når vi tager Jer med på en historisk rejse i den danske filmskat.